opleidingscentrum haaglanden  home   lesmaterialen downloaden  lesmaterialen   inloggen leerplein  inloggen  
opleidingscentrum haaglanden     lesmaterialen downloaden    inloggen leerplein  
 
stap vooruit!move forward!
 

leren bij opleidingscentrum haaglanden


direct resultaat

Wil je met plezier werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling? De vakbekwame enthousiaste aanpak van onze korte en krachtige opleidingen leveren jou direct vaardigheid n resultaat op!

prettig en laagdrempelig

Uitgebreide informatie en leeradviezen, trainingen in een rustige sfeervolle omgeving, kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht en enthousiaste trainers. Dt zorgt voor ons prettige en laagdrempelige leerklimaat.

jij en je werkplek centraal

Je dagelijks werk staat centraal in alle trainingen. Jouw software, de werkplekken binnen je organisatie en de omstandigheden zoals die zich bij jou voordoen. Dat zijn de uitgangspunten.

optimale afstemming tussen lesinhoud en leerwensen

Voor en tijdens de klassikale trainingen kun je aangeven welke onderwerpen je behandeld wilt zien. Wissel ervaringen uit met de andere deelnemers, overlaad onze trainers met vragen en neem gerust je praktijkvoorbeelden mee!

ontwikkel je competenties

Een competentie is een specifieke combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag die een belangrijke bijdrage levert aan je werk. De kennis die je bij Opleidingscentrum Haaglanden opdoet, draagt hier dus ook aan bij. Bij iedere training staan de bijbehorende competenties genoemd. Maak gebruik van de zoekmogelijkheid in deze website om de training te vinden die hoort bij jouw te ontwikkelen competentie!
Lees meer over competenties Lees meer over competenties

kies je werkvorm

De keuze voor de juiste werkvorm is n van de factoren die je leertraject tot een succes maakt. Je kunt op verschillende manieren bij ons leren: In ons trainingsaanbod worden klassikaal onderwijs en e-learning als standaard werkvorm gepresenteerd. Andere werkvormen worden in maatwerk- of incompanyprojecten regelmatig toegepast. Als je daarover meer informatie wilt, kijk dan bij train2work.

vraag een persoonlijk advies

Wil je meer informatie over het leren bij Opleidingscentrum Haaglanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt onze opleidingsadviseurs bereiken via telefoonnummer 070 - 385 86 52 of per e-mail: info@opleidingscentrumhaaglanden.nl.opleidingscentrum haaglanden
train2work is een handelsnaam van opleidingscentrum haaglanden b.v.contact
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
t 070 385 86 52
070 891 03 30
info@opleidingscentrumhaaglanden.nl
 
 
-->