opleidingscentrum haaglanden  home   lesmaterialen downloaden  lesmaterialen   inloggen leerplein  inloggen  
opleidingscentrum haaglanden     lesmaterialen downloaden    inloggen leerplein  
 
stap vooruit!move forward!
 

nieuws


nieuwsbrief ontvangen

volg ons op social media

artikel op ondernemersbelang.nl: korte workshops direct effect op werkdruk

artikel op ondernemersbelang.nl: korte workshops direct effect op werkdruk

Werkzaamheden kunnen vaak gemakkelijk beter en sneller. Slim gebruik van de computer en slagvaardiger communiceren helpen om efficiŽnter te werken en tijdwinst te halen. Heeft u efficiency- en tijdverlies binnen uw onderneming door missende vaardigheden bij uw werknemers al eens in kaart gebracht?

Nieuwe technologie, nieuwe manieren van werken en de bijbehorende digitale vaardigheden zijn tegenwoordig cruciaal voor een winstgevende bedrijfsvoering. Maar veel werknemers kunnen nog wel wat ondersteuning gebruiken om hun werk slimmer uit te voeren. Op ondernemersbelang.nl legt Marja Cousijnse uit welke oplossing ze hiervoor hebben bedacht. Lees het hele artikel

15 September 2017

erkenning en ontvangst NRTO-keurmerk

erkenning en ontvangst NRTO-keurmerk

Het NRTO-keurmerk is op 16 maart 2017 aan ons afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. Het is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het geeft bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

KIWA heeft tijdens een audit vastgesteld dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee voldoet Opleidingscentrum Haaglanden aantoonbaar aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Wij zijn er erg blij mee!

20 Maart 2017

 verhuizing: per 1 mei 2017 naar fluwelen burgwal 58

verhuizing: per 1 mei 2017 naar fluwelen burgwal 58

Per 1 mei 2017 verhuist Opleidingscentrum Haaglanden naar het hypermoderne kantoorgebouw Sirius in het hart van het Haagse Centrum. Midden in het nieuwe zakendistrict 'De Resident'. Nůg dichter bij Centraal Station. De Resident is een nieuw stukje binnenstad in Den Haag waar kantoren worden afgewisseld met pleinen, binnentuinen, horeca en winkels. Het gebied wordt omsloten door de Wijnhaven, Turfmarkt, Fluwelen Burgwal, Herengracht en Zwarteweg.

26 Februari 2017

reportage: interview marja cousijnse in tijdschrift 'ondernemersbelang regio haaglanden'

reportage: interview marja cousijnse in tijdschrift 'ondernemersbelang regio haaglanden'

De ontwikkelingen bij Opleidingscentrum Haaglanden staan niet stil. Vanuit recente ervaringen is besloten tot het onderbrengen van maatwerk en incompanyactiviteiten in Train2work. Het interview in het blad Ondernemersbelang geeft de huidige tijdgeest voor ondernemers weer, met name rondom benodigde vaardigheden voor Tijd-, Plaats- en Apparaatonafhankelijk Werken. Lees het interview.

14 Maart 2016

reportage: opleidingscentrum haaglanden deelnemer ronde tafelgesprek over participatiewetgeving

reportage: opleidingscentrum haaglanden deelnemer ronde tafelgesprek over participatiewetgeving

Het ontwikkelen van talent, efficiŽnt werkgedrag en het verkrijgen van (meer) praktische vaardigheden zijn voor werkgevers en werknemers essentiŽle zaken. Opleidingscentrum Haaglanden heeft in januari 2016 deelgenomen aan een ronde tafelgesprek over de effecten van de participatiewetgeving. De reportage in het blad Ondernemersbelang geeft de huidige ervaringen en de stand van zaken weer vanuit de perspectieven van de verschillende deelnemers. Lees het interview.

20 Februari 2016opleidingscentrum haaglanden
train2work is een handelsnaam van opleidingscentrum haaglanden b.v.contact
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
t 070 385 86 52
070 891 03 30
info@opleidingscentrumhaaglanden.nl
 
 
-->